Rattauudised 17.06.2021
Autor

2021. aasta parim naisrattur eraldistardis on Mari-Liis Mõttus

Uudise pilt

Täna, 17. juunil selgitati Valga maakonnas Lüllemäel Eesti meistrid eraldistardis. Naiste eliitklassis oli juba teist aastat järjest meistrisärki väärt Mari-Liis Mõttus Haanja Rattaklubist (keskmise kiirusega kiirus 38,8km/h).

Naiste eliitklassis sõitis täna ennast hõbedasele teisele kohale Karmen Reinpõld, kes on ühtlasi olümpial osaleva Janika Lõivu treener ja pronksile profina leiba teeniv Aidi Gerde Tuisk (Eneicat – RBH Global).

„Ma ei osanud tänasest võistlusest midagi oodata. Otseselt selleks ma ettevalmistusi polnud teinud, see oli minu jaoks alles teine sõit eraldistardi rattaga sel hooajal. Nii võita oli kordades vingem, kui oleksin korralikku ettevalmistust teinud, siis võib olla oleks pettumus suurem olnud. Rada ise oli väga lahe, sisaldades palju tõuse, mis olid oodatust palju järsemad ja raskemad, aga kuidagi suutsin nendest üle sõita ja nagu näha, siis ka piisavalt kiiresti. Võib päevaga rahule jääda. Loodetavasti on pühapäeval grupisõidus minek sama hea või paremgi, tahaks leedukate ja lätlastega võrdselt võidu sõita,“ võttis Mõttus sõidu kokku.

MSen1 esikolmik: I Taavi Kannimäe (Hawaii Express), II Egert Purre (TRIPASSION TRIATLONIKLUBI), III Raimo Kivioja

MSen2 esikolmik: I Risto Reinpõld, II Helari Pallas (BIKE FANATICS CC), III Andre Kull (CC ROTA MOBILIS)

MSen3 esikolmik: I Väino Kaur, II Virgo Karu (Hawaii Express), III Kurmo Neemala (A&T SPORDIKLUBI)

MSen4 esikolmik: I Urmas Põldre; II Aimar Pedari (RAKVERE RATTAKLUBI SIPLASED), III Aivar Veri (VOOREMAA CENTRUM/RATTABAAS)

MSen5 esikolmik: I Urmas Karlson (AMPS), II Aimur Uuk (RAKVERE RATTAKLUBI SIPLASED), III Andres Kübar

MSport esikolmik: I Kristo Prangel (A&T SPORDIKLUBI), II Maikel Kuusma (TARTU ÜLIKOOLI AKADEEMILINE SPORDIKLUBI), III Mikk Teelahk (TRIPASSION TRIATLONIKLUBI)

MJ esikolmik: I Madis Mihkels (TARTU ÜLIKOOLI AKADEEMILINE SPORDIKLUBI), II Romet Pajur (CFC SPORDIKLUBI), III Frank Aron Ragilo

NJ esikolmik: I Laura Lizette Sander (PÄRNU KALEV SPORDIKOOL), II Elisabeth Ebras (KALEVI JALGRATTAKOOL), III Elina Tasane (VILJANDI RATTAKLUBI)

NSen1 esikolmik: I Anett Tõnutare (TRIPASSION TRIATLONIKLUBI), II Kristi Kuldkepp (PELOTON), III Anne Niilus (HAUKA VELOKLUBI)

NSen2 esikolmik: I Triin Kull (DÜNAMO), II Tiia Tulp, III Zinaida Kruusalu

NU esikolmik: I Aidi Gerde Tuisk (Eneicat – RBH Global), II Kristel Sandra Soonik (VILJANDI RATTAKLUBI), III Indra Kutser (CFC SPORDIKLUBI)

Vaata tulemusi SIIT

 

Viimased uudised