Jooksmine 19.12.2022
Autor

2022.a. ilusaima jooksuürituse medali nimetusele kandideerivad tööd

Uudise pilt

2022.a. ilusaima jooksumedali konkursile esitati ürituste korraldajate poolt alljärgnevad 10 medalit. Aasta ilusaim jooksumedal selgitatakse kolmest kogenud disainerist koosneva zürii otsusega.

Lisaks pälvib üks medal jooksjate lemmiku tiitli.

Palun vali lisatud medalitest välja kuni KOLM lemmikut, mis sinu arvates peaks pälvima selle tiitli. NB! Hääleta ühest seadmest vaid 1 kord, topelthääled kustutatakse.

Hääletada saad kuni reedeni, 23. detsembrini.

1. E-Lux Peetri jooks.

E-Lux Peetri jooks on Eesti meeleolukaim jooksu- ning laadapidu. Medali rõõmsad ning erksad värvid toetavad seda sõnumit. Medali südameks on Peetri jooksule omane käsi taevasse tõstva mehikese figuur.
Disainer Mattias Oblikas, tootja Wikoss Sport

2. Elva südaööjooks.

Elva Südaööjooksu medalitel on kujutatud öise eluviisiga loomi - 2022 aastal pääses medalile ööbik.
Disainer Priit Verlin, tootja Medalimeister OÜ.

3. Halloween run

Mardi jooksmine on väljendina juurdunud, kuid ka ameerikalik halloween peaks meid rohkem jooksma panema ning alati ei pea põhjuseks komm olema, vahel võib selleks olla ka medalil paiknev koll.
Disainer Mattias Oblikas, tootja Wikoss Sport.

4. Kihnu männäkäbä maraton

Mälestus Kihnust ehk siis paelal olev muster on kihnu muster. Maratoni logo on lihtne männikäbi. Distants teisel küljel koos lööklausega.
Disainer Ago Arro, tootja tundmatu Hiina tootja.

5. Marathon100 heategevusjooks Ukraina heaks.

Märtsis toimunud heategevusjooks kogus raha värskelt sõtta sattunud Ukraina toetuseks, medalil eksponeeriti riigi terviklikku territooriumi ja rahvussümboolikat.
Disainer Mattias Oblikas, tootja Wikoss Sport.

6. Marathon100 kevadväljakutse. 

Tärkava looduse ja värvidega kevad on aktiivse liikumisega alustamiseks hea aeg. Kevadväljakutse eesmärgiks oli motiveerida inimesi märtsis-aprillis liikuma.
Disainer Mattias Oblikas, tootja Running Imp.

7. Marathon100 väljakutsed Hiiumaa eri ja Saaremaa eri.

Eesti koosneb väga eripalgelistest piirkondadest, mis väärivad esile tõstmist koos kõige heaga, mis need meile armsaks muudab. Märgilise tähendusega kohalikke sümboleid kasutavad maakonnakujulised igakuiste väljakutsete medalid tõstavad esile Eesti erinevaid piirkondi. 
Disainer Mattias Oblikas, tootja Wikoss Sport.

8. Sportland Kõrvemaa metsajooks. 

Lihtsat, puhast ja uudset disaini, tuues sisse metsale omaliku elemendi. Igale üritusele omanäoline medal (Sportland Kõrvemaa Neliküritus).
Disainer Lauri Ajando, tootja Backworks OÜ

9. Tartu maastikumaraton ja Tartu linnamaraton

Tartu Maratoni hooaja medalid on ühtne komplekt, idee on edasi anda traditsioone ja järjepidevust. Esile on tõstetud järjekorranumber, disain on minimalistlik, dünaamilisust loob eritasapinnalisus.
Disainer Martin Pärn, tootja Medalimeister OÜ

10. Viking Window Paide-Türi rahvajooks. 

Kuldne toon ja tammepärg viitavad väärikale spordiüritusele ja heale sooritusele. Rahvajooksulikku nooti lisasid medalile kaks jooksjat, kes tunnevad liikumisest ja finišisse jõudmisest selget rõõmu.
Disainer Priit Verlin, tootja Medalimeister OÜ.

Viimased uudised